TyönjohtoPääsuunnitteluPerustusten suunnitteluRakennesuunnitteluYrityksestäYhteystiedotPå svenska
 

TYÖNJOHTO

Rakennusprojektin vastaava työnjohtaja on vastuussa rakennustyön toteutuksesta ja sen laadusta. Työnjohtaja varmistaa että rakennustyössä noudatetaan määräyksiä ja sääntöjä, myönnettyjä lupia ja hyvää rakennustapaa. Vastaava työnjohtaja toimii myös työmaan yhdyshenkilönä kuntaan ja muihin viranomaisiin liittyvissä asioissa.

Työmaavalvonnan lisäksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluu aina toimiminen tilaajan rakennusteknisenä yhdyshenkilönä koko projektin aikana. Tilaaja voi keskustella rakennustekniikkaan, materiaalivalintoinhin, hankintaan ym. liittyvistä asioista työmaalla, puhelimitse tai sähköpostitse. Tilaajalla on projektissa myös mahdollisuus käyttää Rakennussuunnittelu Mickos Oy:n laajaa rakennusalan kontaktiverkostoa kaikissa rakennusprojektin vaiheissa.

Työnjohdon sisältöä voidaan tarvittaessa täydentää erilaisilla rakennuttajan tehtävillä johon voi kuulua esimerkiksi hankintaa ja projektinjohtoa.

Tehokkaalla työnjohdolla Rakennussuunnittelu Mickos Oy täyttää vastaavan työnjohtajan viralliset vaatimukset, vastaa rakennusprojektin laadukkaasta toteutuksesta ja yhdessä tilaajan kanssa varmistaa ettei projektin kustannusarvion tai sovitun aikatalun puitteita ylitetä.